Onze diensten

Haarwerken:

Onder haarwerken vallen pruiken, haaraanvulling, haarprothesen en toupets. Deze haarwerken kunnen van zowel synthetisch haar, echt haar of een mix van beide zijn. De haarwerken kunnen machinaal of handgeknoopt zijn of een mix van beide.

Pruiken:

Onder pruiken vallen haarwerken, haaraanvulling en haarprothese. Deze pruiken kunnen van zowel synthetisch haar, echt haar of een mix van beide zijn. De pruiken kunnen machinaal of handgeknoopt zijn of een mix van beide.

Maatwerken:

Haarwerken, pruiken, haaraanvulling, haarprothesen, toupets, permanent bevestigingssysteem en semi permanent bevestigingssysteem worden op maat, model, kleur, wens van de klant en met toevoeging van ons advies geleverd. Deze maatwerken kunnen van zowel synthetisch haar, echt haar of een mix van beide zijn. De maatwerken kunnen machinaal of handgeknoopt zijn of een mix van beide.

Haaraanvullingen:

Onder haaraanvulling vallen haarwerken, pruiken, haarprothesen, toupets en haartransplantatie. Deze haaraanvullingen kunnen van zowel synthetisch haar, echt haar of een mix van beide zijn. De haaraanvullingen kunnen machinaal of handgeknoopt zijn of een mix van beide.

Haarprothesen:

Onder haarprothesen vallen haarwerken, pruiken, toupets en haartransplantatie. Deze haarprothesen kunnen van zowel synthetisch haar, echt haar of een mix van beide zijn. De haarprothesen kunnen machinaal of handgeknoopt zijn of een mix van beide.

Toupets:

Onder toupets verstaan we haaraanvulling en haarprothese. De toupets kunnen zowel permanent als semi permanent bevestigd worden. Deze toupets kunnen van zowel synthetisch haar, echt haar of een mix van beide zijn. De toupets zijn handgeknoopt.

Permanent bevestigingssysteem:

Onder permanent bevestigingssysteem verstaan we dat het haarwerk , pruik, haaraanvulling, haarprothese of toupet gedurende een bepaalde periode permanent bevestigd is. Deze permanent bevestigingssystemen zijn van echt haar.

Semi Permanent bevestigingssysteem:

Onder semi permanent bevestigingssysteem verstaan we dat het haarwerk , pruik, haaraanvulling, haarprothese of toupet af en opgezet kan worden door de klant zelf en wanneer hij of zij maar wil. Deze semi permanente bevestigingssystemen kunnen van zowel synthetisch haar, echt haar of een mix van beide zijn. De semi permanente bevestigingssystemen kunnen machinaal of handgeknoopt zijn of een mix van beide.

Haartransplantaties:

Onder haartransplantatie verstaan we dat er eigen (donor) haar verplaatst wordt op u eigen hoofd. Wij doen dit niet zelf, maar bemiddelen in de behandeling hiervan.

Bezoek aan huis of ziekenhuis:

Onder bezoek aan huis en of ziekenhuis verstaan we als de klant door omstandigheden niet tot bij ons kan komen gaan wij naar de klant toe.

Onderhoud:

Onder onderhoud verstaan we onderhouden van haarwerken, pruiken, haaraanvulling, haarprothesen en toupets, permanent en semi permanente bevestiging systemen. Dit kan zijn van het knippen van uw eigen haar tot aan het compleet tussentijds verzorgen van uw haarwerk.

Onderhoudsproducten:

Onder onderhoudsproducten verstaan we de producten die nodig zijn om alle soorten haarwerk ingoede condities te houden. Ook het opsturen van onderhoudsproducten is mogelijk.

Erkend haarwerk leverancier voor alle zorgverzekeraars:

Onder erkend haarwerk leverancier voor alle zorgverzekeraars verstaan we dat wij met alle zorgverzekeraars in Nederland contracten hebben afgesloten. Wij voldoen dus aan de landelijke erkenningsregeling.

Begeleiding van klanten met Chemo Therapie:

Onder begeleiding van klanten met chemo therapie verstaan we dat wij in staat zijn door jaren lange ervaring en het volgen van seminaars en cursussen u als klant goed te begeleiden.

Nazorg van klanten met Chemo Therapie:

Onder nazorg van klanten met chemo therapie verstaan we b.v. dat wij u kunnen een adviseren als u denkt dat het dragen van een haarwerk niet meer nodig is.

Scroll Up