FAQ

E r k e n n i n g s
r e g l i n g
Haarinstituut Smeets is door de ANKO erkend en heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een leveringscontract. Bij veel zorgverzekeraars verzorgen wij de financiële afwikkeling.
E i g e n
r i s i c o
Informeer alvast bij uw zorgverzekeraar of u uw eigen risico al opgemaakt heeft. Wij kunnen kijken wat u vergoed krijgt van de zorgverzekering en zo krijgt u een duidelijker beeld over de kosten van een haarwerk en dat voorkomt verwarring achteraf.
H o e
o n d e r h o u d
i k  e e n
h a a r w e r k ?
Bij de aankoop van een haarwerk krijg je van ons duidelijke uitleg over het onderhoud. Als steuntje in de rug ontvangt je een brochure waarin nog eens duidelijk staat vermeld hou je jou haarwerk moet onderhouden. Alle onderhoudsproducten zijn bij ons te verkrijgen.
R e s e r v e
h a a r w e r k
Wij kunnen een haarwerk maximaal drie weken reserveren nadat het bij ons geleverd is. Daarna moeten wij het haarwerk weer retouneren en is de minimale levertijd 48 uur.
A f w a a i e n
Regisseurs van films laten wel eens een haarwerk afwaaien. Wij stellen je gerust. Een haaraanvulling met een perfecte pasvorm kan nooit afwaaien. Bovendien is een haarwerk vederlicht en prima ventilerend.
Scroll naar boven