Team

ANGELO

Nadat Angelo is begonnen als kapper kwamen haarwerken op zijn pad door zijn ouders die dit bedrijf in 1967 starten. Sins 1985 is ook hij werkzaam in dit bedrijf en is hij zich gaan specialiseren in het haarwerkvak. Ook had hij een eigen kapsalon maar vanwege de drukte is dit samen gevoegd geworden en heeft hij samen met Angelique sinds 2009 de zaak van zijn ouders overgenomen. Momenteel is hij voor het haarwerkvak zowel in Nederland, Duitsland en België actief en dat met zeer veel plezier en passie!

ANGELIQUE

Naar 20 jaar met veel plezier tandartsassistente te zijn geweest vult Angelique sinds 2010 het team van Haarinsituut Smeets aan. Verder doet ze achter de schermen administratief werk maar ook brengt ze graag een kopje koffie langs, om zo toch nog contact met klanten te hebben wat ze toch heel belangrijk vindt. Samen met haar man en andere collega’s heeft ze hier zeker haar plekje gevonden en zal ze u graag ontvangen.

DOMINIQUE

Van kleins af aan stond Dominique al in de kapsalon van haar vader (Angelo) te kijken. En dat wou zijn ook, de keuze voor het kappersvak was dus snel gemaakt. In 2016 heeft ze haar diploma als kapster gehaald en nu is ze net als haar vader bezig met de specialisatie in het haarwerk vak. Daarnaast hoopt ze met haar jonge en frisse visie het team zo aan te sterken. Met als doel nu ook zelfstandiger mee te kunnen werken in het bedrijf.
Scroll naar boven